СИСТЕМИ НАДЧИСТОЇ ВОДИ LABAQUA

Назва обладнання
Коротний опис
Ціна в євро з ПДВ
Labaqua

Системи надчистої води Labaqua - це багатофункціональні системи очищення води. Системи Labaqua виробляють чисту і надчисту воду безпосередньо з водопровідної води.

Будь-яка конфігурація системи надчистої води Labaqua виробляє як надчистих, так і чисту воду. Відбір надчистої води (класу 1) відбувається через остаточний фільтр в точці відбору води на передній панелі. Отримання чистої води (класу 2) відбувається безпосередньо з накопичувального резервуара.

Надчиста вода, вироблена системами Labaqua, володіє питомим опором 18,2 МОм × см (0,055 мкСм / см), що перевершує вимоги всіх відповідних стандартів (ISO 3696 клас 1, ASTM тип I, CLSI тип I). Очищена вода накопичується в резервуарі. Вбудована система рециркуляції забезпечує постійну якість води і також значно зменшує вміст загального органічного вуглецю: <2 ppb.

Чиста вода систем Labaqua відповідає вимогам стандарту ISO 3696 для води класу 2, і може бути використана для автоматичних та напівавтоматичних біохімічних аналізаторів, промивання лабораторного посуду, розведення реактивів та інше.

Всі системи Labaqua мають модуль управління з кольоровим графічним рідкокристалічним дисплеєм. На дисплей виводиться інформація про якість виробленої води, статус роботи системи, час, що залишився фільтру для роботи і для роботи модуля деіонізації. Система моніторингу роботи модуля деіонізації дозволяє знизити експлуатаційні витрати, так як Labaqua пропонує замінити модуль деіонізації тільки тоді, коли ресурс модуля повністю витрачений.

Система Labaqua може бути встановлена на стіні або під столом, не займаючи зайвого робочого простору.

Особливості:
  • Дозування обсягів - дозволяє користувачеві встановлювати точний обсяг роздачі для кожного циклу дозування. Обсяг роздачі можна встановити або на клавіатурі, або за допомогою режиму програмування.
  • Якість води - вбудований контур рециркуляції забезпечує стабільну якість води 1 класу і дозволяє практично виключити загальний органічний вуглець (TOC).
  • Низькі експлуатаційні витрати - постійно контролюється робота модулів деіонізації і полірування. Алгоритм моніторингу дозволяє скоротити експлуатаційні витрати, так як заміна модулів запитується тільки тоді, коли термін служби наближається до кінця.
  • Кольоровий графічний ЖК-дисплей - статус системних компонентів відображається на дисплеї в інтуїтивно зрозумілій колірній палітрі (зелений / жовтий / червоний).
  • Системна блок-схема - наочно відображає всі параметри компонентів і параметри якості води.
  • Ціну уточнюйте